You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Varga Ramóna

Online csoportterápia, pszichológus vezetésével!

Az online csoportterápia fókuszában az önismeret, a szorongás, a pánikbetegség és depresszió problémája és kezelése áll, az egy napos terápia keretében ezeket a területeket fogjuk körbejárni, és közösen beszélgetni a felmerülő kérdésekről.

A csoportterápia során, az egyes személyek közötti interakciók nagyban hozzájárulnak a társas készségek fejlesztéséhez, és segítenek rámutatni bizonyos viselkedési mintákra. A csoportterápiás munka során pszichodinamikus, valamint kognitív viselkedésterápiás szemléletben választódnak ki a csoporttagok, hogy az 'itt és most'-ban megjelenített problémájához legjobban illeszkedő módszert használjuk. Mindezt pedig online formában is, alkalmazkodva a jelenlegi helyzethez!

Ha Te is pánikbetegséggel, szorongással vagy depresszióval küzdesz, esetleg a környezetedben érintett valaki, várlak csoportterápiámra, hogy kötetlenül beszélgethessünk a Téged érintő, foglalkoztató kérdésekről és együtt kezdjük el legyőzni a problémákat!

Csoportterápiára jelentkezés menete:

Az online csoportterápia havi rendszerességgel kerül meghirdetésre. Egy alkalom egy napot foglal magába, a következők menetrend szerint:

  • Kezdés: 10.00
  • Ebédszünet: 13.00
  • Befejezés: 17.00

Jelentkezni a terápiára weboldalamon keresztül lehet, a Jelentkezés gombra kattintva! (majd kitöltve az űrlapot, a részvételi díjat befizetve) 

Az online csoportterápia Zoom programon keresztül valósul meg.

A csoportterápia részvételi díja: 20.000 Ft/fő

A jelentkezés, és a részvételi díj befizetése után a jelentkezőnek kiküldésre kerül a terápia Zoom linkje.

 

Esemény dátuma: 2021.07.24.

Vissza Jelentkezés