You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Varga Ramóna

Visszajelzéseimmel, egyedi nézőpontommal és megértésemmel segítelek a saját megoldásaid megtalálásának, önmagad mélyebb megis-merésének a folyamatában. Élethelyzetedet feltérképezve és céljaidat megismerve hatékony technikákkal tudlak támogatni. Élményeid megér-tésén, érzéseid átdolgozásán keresztül jobban a kezedbe veheted a sorsodat, megtalálhatod és lépéseket tehetsz afelé az életút felé, ahol a hiányok és a szenvedésnyomás helyett a növekedésre koncentrálhatsz. Két ülés között számíthatsz olyan önismereti, önfejlesztő feladatokra, melyek már 4-6 alkalom alatt is adhatnak olyan megértést, amely érezhető javulást eredményeznek a mindennapokban.

Segítség nyújtás emailen

Segítség nyújtás emailen

Levélváltás során, e-mailben történik a pszichológiai tanácsadás, rövid határidőn belül választ adok az Önben felmerülő kérdésekre, kételyekre. A megrendelést és a probléma leírását követően választ kap írásban. Minimum egy órát fordítok én is a probléma feldolgozására, és a válaszadásra, részletes diagnosztikát, kezelési módszereket is írok. Ha valami nem érthető, díjtalanul kiegészítem a leírt választ, amennyiben ugyanazon problémára vonatkozik. Ez egy kezdeti lépés, amelynek célja, hogy segítséget kapjon elérhető áron, és segítsek elindulni a gyógyulás felé.

Megrendelem
Chat szolgáltatás

Chat szolgáltatás

Online konzultációs lehetőség, amelynek keretében egy chat programon keresztül beszélgetünk a problémáiról, és amennyiben még nem áll rá készen, akár anonim módon is lehetősége van részt venni a tanácsadásban. Ez a szolgáltatási csomag egy órányi tanácsadást tartalmaz, amelyet saját igénye szerint használhat fel, közösen egyeztetünk egy időpontot, amikor rendelkezésére állok. Elsősorban azoknak tudom ajánlani, akik inkább a párbeszédet részesítik előnyben, de még nem szeretnének személyes találkozót. Aktuálisan megoldandó probléma vagy akut panasz esetén javaslom, például pánikroham, szorongás esetén. Mobiltelefonról vagy tabletről is elérhető applikáción kersztül történik a chatelés, így mindig kéznél lehetek.

Megrendelem
Telefonos szolgáltatás

Telefonos szolgáltatás

Ha az írás helyett, inkább szívesebben beszél a problémáiról, azonban a videós konzultációtól vagy a személyes találkozástól még messze áll, akkor a telefonos szolgáltatási forma lesz az Ön számára a legmegfelelőbb választás. A megrendelés után előre egyeztetünk egy időpontot, amikor Én fogom a hívást indítani, így ez nem kerül Önnek semmilyen többletköltségbe. A chates szolgáltatáshoz hasonlóan, a telefonhívás alkalmával is egy óra áll rendelkezésre a pszichológiai konzultációra. A telefonos tanácsadást szintén akut panasz, vagy aktuálisan fellépő probléma esetén javaslom, a leggyorsabb segítség gyanánt, hiszen egyszerűen, érthetően beszélünk az aggályokról, problémákról.

Megrendelem
Online videó konzultáció

Online videó konzultáció

Hasonló a személyes tanácsadáshoz, azonban még a képernyő túloldalán maradunk, így ebben a formában is lehetősége van anonimnak maradni, amennyiben szeretné. Célom, hogy már a kezdeti lépéseken túlnőve, több eszközzel, mélyrehatóbban megismerjem a problémáját, és segítsek kidolgozni annak megoldását. Lehetősége van online időpontot foglalni, így előre egyeztett időben tudjuk megtartani a majdnem személyes, virtuális tanácsadást. A konzultáció telefonról és tabletről is elérhető programon keresztül történik, így nincs helyhez kötöttség, bárhol megtartható a konzultáció.

Megrendelem
Személyes tanácsadás

Személyes tanácsadás

A klasszikus, hagyományos felállás, a pszichológusi tanácsadás szemtől-szemben, élőben történik. A leghatékonyabb tanácsadási forma, hiszen közvetlenül kapja a segítséget, motivációt, hogy bármilyen helyzetből felálhasson. A személyes üléshez lehetősége van online időpontot foglalni. A találkozók nem fix, előre megszabott időtartamban történnek, annyi időt szánunk a probléma átbeszélésére, amennyi szükséges. A személyes tanácsadás célja a mélyreható változás elérése, sok esetben már néhány találkozó is elegendő a jelentős javulásához, vagy a probléma megfelelő kezeléséhez.

Megrendelem